SuperBlog

Jeanşi 7 in 1

Statistica spune că un american deține în medie 7 perechi de jeanși. Ceea ce nu știe statistica este faptul că eu dețin undeva la peste 20. M-am oprit când am ajuns aici cu numărătoarea. Culmea este că toate aceste 20+ de perechi îmi vin bine, îmi plac, sunt încă in style, dar eu port, de regulă, doar 3 dintre ele. O pereche albastră, una neagră și una de ripped jeans.

Mergând și mai departe, pot spune că una dintre aceste 3 perechi de jeans (cea albastră, simplă, cu o croială demențială) este my all time favorite și că am purtat-o în atât de multe combinații încât cred că m-aș descurca la fel de bine doar cu aceasta.


Doamne, sper să nu citească soțul articolul, că sigur mă trezesc mâine fără blugi în șifonier.

There, I said it! Mă pot descurca bine mersi cu o singura pereche de blugi, indiferent că merg pana la supermarket ori poate chiar la un eveniment casual. Ba chiar cred ca aș reuși sa scot și un look aproape elegant, dacă mi-aş bate capul.

Ce aţi zice să facem împreună un exerciţiu de imaginaţie? Se dă o pereche de blugi de damă. UNA SINGURĂ. Şi o săptămână (da, şapte zile). Ce ziceţi, v-aţi descurca să combinaţi acea pereche de blugi în tot atâtea ţinute cât pentru o săptămână? Eu cred că da. Şi cam aşa ar arăta pentru mine:

1. Luni e ziua în care nici iarba nu crește, așa că și ținuta zilei este una în ton: perechea aceea de jeanşi însoțită de un tricou alb (eventual cu un mesaj funny), peste care arunci o geacă de piele ori un cardigan, după cum cer temperaturile de afară. Îți pui în picioare o pereche de mocasini și gata look-ul în ton cu prima zi a săptămânii.

2. Marți, trei ceasuri rele! Și o ținută care să vă ferească de ele. Primul hop, te trezești târziu și știi ca astăzi chiar nu ar fi indicat sa ajungi târziu la job. Tragi repede jeanşii care nu te dezamăgesc niciodată. Vine și al doilea ceas rău – la prânz ai întâlnire cu un client, deci nu te poți prezenta arătând de parca mergi sa cumperi pâine. Nu-i bai, te salvează cămaşa albă şi pantofii cu toc. Te îmbraci, te întinzi să îţi iei geanta şi arunci un ochi pe geam. Al treilea ceas rău. Plouă! Deschizi dulapul şi pui repede mâna pe un sacou negru, cambrat. De acum totul merge ca uns!

3. Miercuri deja lucrurile încep să arate mai bine. Parcă ţi se deschide puţin apetitul pentru o cină cu soţul. Din nou, apelezi la jeanşi. Deschizi şifonierul şi alegi o bluză în dungi, lejeră şi uşor de asortat cu o pantofi oxford aurii.

4. Joi ai stabilit o întâlnire cu mama. Bineînţeles că TREBUIE să te prezinţi îmbrăcată corespunzător. A se înţelege “gros”. Chiar dacă afară sunt 20 de grade, sigur îţi va spune că dacă nu ai grijă de tine, o să te alegi cu o răceală. Aşa că jeanşilor tăi le stă cel mai bine lângă un pulover subţire (încă nu e cazul să apelezi la cel pentru temperaturi extreme). Şi cum nu poţi să apari în pulover şi sandale, deschizi dulapul plin cu încălţăminte de damă şi alegi o pereche de ghetuţe scurte. Ştiu o mamă care va fi mulţumită. Atâta timp cât nu uiţi de geaca din piele întoarsă.

5. E vineri, deci e rost de o ieşire cu fetele. Iar pentru o astfel de seară este clar că blugii tăi au nevoie de o bluză într-o culoare care să te scoată din anonimat. Iar o bluză roşie, cu un decolteu în V este exact ce ai nevoie. Scoţi de la naftalină şii pantofii stiletto, o gentuţă puţin mai mare decât un portofel, plus un pardesiu gri şi eşti gata de plecare.

6. Sâmbătă dimineaţa te trezeşti cu chef de viaţă, ai în plan o cafea cu cea mai bună prietenă, apoi o sesiune de shopping (doar ai nevoie de încă o pereche de jeanşi), iar pe seară ai programat un film cu soţul. Apelezi la o ţinută all denim. Jeanşii, o cămăşă bleu cu volane şi geaca din denim. În ceea ce priveşte încălţămintea, ştii sigur că tenişii tăi roşii o să fie cei mai potriviţi pentru sesiunea de shopping.

7. Duminica este acea zi din săptămână dedicată prietenilor şi familiei. Aşa că ai nevoie de o ţinută comodă, ce poate fi purtată în vizită la socrii şi apoi la o întâlnire cu prietenii. Jeanşii tăi merg perfect cu o ie lucrată manual şi mocasinii gri deschis.

Cine zice că o femeie are nevoie de multe haine? Dacă ai perechea de jeanşi potrivită, tot ce îţi mai trebuie sunt câteva bluze, câteva cămăşi, câteva pulovere, câteva sacouri, câteva tricouri, câteva maiouri, câteva geci şi multe perechi de încălţăminte. Am uitat ceva? Ah, da.. şi câteva geci.

(*Acest articol a fost scris pentru proba 12 a competiţiei SuperBlog 2018)

Toate fotografiile provin de pe www.answear.ro

0 Comments
Tags:

lacrimioara

Reply your comment