SuperBlog

Cum să-ți “accesorizezi” casa cu un acoperiș perfect

O casă cu acoperişul nepotrivit este ca mâncarea fără sare ori precum un outfit accesorizat greşit. Imaginează-ţi că tocmai te-ai aşezat la masă, ţi se pune în faţă o farfurie cu un preparat care arată apetisant, dar când guşti te simți dezamăgit și înșelat.

Tot așa este și cu acoperișul. Îți construiești cea mai cea casă, iar acoperișul trebuie să fie și el pe măsură. Poate că ai visat la casa aceea toată viața și acum, când în sfârșit ai avut posibilitatea să o construiești de la zero, nu îți dorești altceva decât să fie deopotrivă frumoasă și trainică. Și ieftină, dacă se poate.

Te înarmezi cu toată răbdarea de care dispui şi începi să clădeşti fundaţia căminului tău. Cu chiu, cu vai, lucrurile încep să prindă formă și de la o zi la altă  vezi cum ceea ce ieri era doar un petic de pământ, astăzi devine CASA familiei tale. Pereții au fost ridicați, toate instalațiile sunt și ele la locul lor, scările au fost construite, placa turnată, tot ce mai rămâne de făcut este să îi pui acoperișul.

Şi tocmai când credeai că ai scăpat de ce este mai greu, îţi dai seama că ai ajuns la cea mai importantă parte a construcţiei, “sarea” din tot proiectul tău. Dar până acum nu ți-a spus nimeni că este atât de greu să alegi acoperişul potrivit, iar tu nu ştii prea multe despre asta. Există atât de multe materiale pe piață încât ți se pare că joci în “Alegerea Sophiei”- ce iei și la ce renunți? Ar fi bine să îți faci o listă de criterii pe care să le respecți înainte să te pronunți.

Stai şi cugeţi.. păi ce ar trebui să aibă un acoperiş pentru a fi cel potrivit casei tale? În primul rând, materialele folosite trebuie să fie rezistente, altfel cum ar putea un acoperiş să treacă testul timpului, să facă față zăpezilor grele care cad în fiecare iarnă ori altor fenomene meteorologice extreme. 

Dar un acoperiş nu trebuie să fie doar rezistent, ci şi arătos. Cum ziceam, acoperişul nepotrivit este precum un outfit accesorizat greşit. Îţi doreşti atât de mult o casă frumoasă şi un acoperiş pe măsură, iar ţigla metalică ar fi exact ceea ce îi trebuie casei tale pentru un look în trend. Mereu ți-ai imaginat casa ta cu un acoperiș roșu (nu negru, nu albastru și cu siguranță nu verde), exact așa cum desenai în copilărie toate casele. 

Sursa foto www.diviziadeacoperisuri.ro

Greutatea acoperișului trebuie și ea luată în calcul, pentru că un acoperiș realizat din tablă cutată, de exemplu, este de până la 10 ori mai ușor decât varianta clasică a acoperișului din țiglă ceramică. Dacă te gândești să optezi pentru cea din urmă este cazul să te asiguri că structura de rezistență a casei este în concordanță.

Sigur, nu ai primit o moştenire de la mătuşa Tamara, aşa că şi preţul este un criteriu pentru alegerea acoperişului. De-a lungul timpului te-ai convins că nu tot ce zboară se mănâncă şi nu tot ce este scump este şi bun. Un preț mare nu îți garantează mereu că vei primi cele mai bune materiale. Tocmai din acest motiv este esențial să te documentezi cât mai bine înainte de a cumpăra ceva, lucru valabil şi în cazul acoperişului. Dar cum să te documentezi tu, novice în acest domeniu?

Cine ți-a fost partener de nădejde de-a lungul aventurii care este construcţia unei case? Casa de comenzi Vindem Ieftin, bineînţeles. Vestea bună este că şi atunci când vine vorba despre acoperişuri, Casa de comenzi te salvează din nou. Un consultant te va ajuta să găseşti acoperişul perfect pentru casa ta (un fel de personal shopper) la cel mai bun preţ, ajungând astfel să faci o economie de 1000 de lei sau chiar mai mult. În plus, dacă faci și o recenzie în momentul în care primești produsele, Casa de comenzi îți face o reducere de 100 lei la următoarea comandă – am explicat deja pe larg aici despre aceste recenzii video.

Când ai început acest proiect ai crezut că va fi nevoie să alergi după cele mai bune oferte. Dar asta nu s-a întâmplat pentru că ai descoperit la timp Casa de comenzi Vindem Ieftin, unde ai găsit tot ceea ce ai avut nevoie, fără să pierzi timpul prin magazine, comparând produsele şi preţurile acestora. Divizia de acoperișuri a Casei de comenzi îți asigură aceleași beneficii:

  • mai puțin timp investit în căutarea tuturor celor necesare pentru că la Casa de comenzi găsești tot ce ai nevoie pentru acoperișul tău într-un singur loc (de la tablă sau țiglă metalică, până la ferestre pentru mansardă ori sisteme de scurgere). Nici măcar nu trebuie să te deplasezi tu până acolo, îți livrează ei comanda oriunde în țară;
  • garanția celui mai bun preț, produsele fiind livrate direct de la producător. Astfel, fără intermediari adaosul este mai mic iar tu beneficiezi de cel mai bun preț.
  • risc zero la achiziție – primești exact produsele pe care le-ai comandat, la calitatea promisă.
  • ajutorul unui consultant, serviciu oferit gratuit.

Uite așa te-ai specializat și în acoperișuri, într-atât încât să fii sigur că ai accesorizat casa ta cu acoperișul perfect.

*Acest articol a fost scris pentru proba 22 a competiției SuperBlog 2018.

0 Comments
Tags:

lacrimioara

Reply your comment