SuperBlog

Cum să faci din construirea unei case o joacă de copii (şi un pont de 100 lei)

Sursa foto Vindem-ieftin.ro

Încă de pe când eram mică îmi plăcea la nebunie să mă joc de-a construitul unei case. Sigur şi voi v-aţi jucat aşa măcar o dată în copilărie. Aţi adunat pături, cuverturi, cearşafuri, perne şi alte textile. Pe care le-aţi legat în fel şi chip de scaune, canapea sau mobilă pentru a avea un “acoperiş” deasupra capului. Şi ce să vezi? Nu-ţi cerea nimeni să plăteşti pentru aşa-zisele materiale.

Între timp, am crescut şi lucrurile s-au schimbat puţin. Puţin mai mult, de fapt. Unii dintre noi ne cumpărăm case gata făcute (de un dezvoltator, de alte persoane etc.) sau ne luăm inima în dinţi, punem osul la treaba şi ne apucăm noi – cu ajutorul unor meseriaşi sau al unei firme – să ne facem casa noastră de vis.

Şi dacă atunci când erai mic nu trebuia să plăteşti pentru casa ori palatul din cearşafuri, acum eşti om mare şi bagi mâna adânc de tot în buzunar (sau dai iama în carduri) pentru a cumpăra materialele de care ai nevoie.

De parcă nu ar fi fost suficient costul ridicat al celor necesare pentru a ridica o casă, mai investim şi mult prea mult timp în căutarea materialelor. Te urci frumos în maşină şi baţi oraşul în lung şi lat prin toate magazinele de profil, mai mari sau mai mici. 

Din fericire, pe măsură ce noi ne maturizăm – adică îmbătrânim – şi lucrurile evoluează. Nu mai e nevoie nici de maşină, nici de timp să umbli din magazin în magazin, nici de meseriaşi – mai mult sau mai puţin pricepuţi şi/sau serioşi – care să ne sfătuiască. Acum există o variantă mult mai comodă, mai economică şi mai serioasă – Casa de comenzi Vindem-ieftin.ro.

Ce este Casa de comenzi Vindem-ieftin.ro

Vindem-ieftin.ro este un broker online de materiale de construcţii, ale căror preţuri sunt stabilite în funcţie de mai mulţi factori – adresa de livrarea, cantitatea comandată, caracteristicile produsului, precum şi istoricul achiziţiilor făcute de client.

Dacă nu aţi auzit despre ei până acum, vă povestesc eu cele mai importante aspecte (nu de alta, dar casa aia nu o să se construiască singură, iar voi nu aveţi timp de pierdut).

  1. Puteţi cumpăra absolut tot ce aveţi nevoie (pentru construcţie, renovare, upgradare, amenajare) dintr-un singur loc, fără să pierdeţi puţinul timp liber pe care îl aveţi. Aşa, puteţi să mai beţi şi o bere cu băieţii după  ce aţi dat comanda.
  2. Dacă vă pricepeţi mai degrabă la fashion decât la construcţii, nu vă faceţi griji, primiţi şi consultanţă gratuită.
  3. Marfa pe care o comandaţi ajunge la dumneavoastră direct de la producător. Practic, sare mai multe etape, astfel costurile sunt mai mici.
  4. Aveţi la dispoziţie o gamă largă de produse din care puteţi alege ( dacă nu vă pricepeţi la construcţii şi nu ştiţi ce să alegeţi, aruncaţi un ochi la punctul 2).
  5. Aveţi garanţia că veţi primi marfa rapid, în stare bună, fără deteriorări. Ceea ce se traduce în risc zero la achiziţie.
  6. Puteţi să economisiţi până la 20% din suma pe care aţi plăti-o într-un hypermarket.

Pentru că mă simt generoasă, vă mai vând un pont. Dacă faceţi o recenzie video, primiţi 100 lei. Tot ce aveţi de făcut este să filmaţi momentul în care aţi primit comanda plasată pe Vindem-ieftin.ro, să încărcaţi înregistrarea în formularul de pe site şi  să distribuţi clipul pe pagina dumneavoastră de Facebook.

Sursa foto Vindem-ieftin.ro

Partea cea mai bună este că regăsiţi în oferta Casei de comenzi Vindem-ieftin.ro cam tot ce vă poate trece prin cap. De la panouri sandwich până la tapet. Ba chiar şi WPC (lemn compozit).

Nu ştiţi cu ce se mănâncă WPC-ul? Nu-i bai! Vă ajută consultantul dedicat. Pentru mine, femeie pasionată de bucătărie şi nu de construcţii, consultantul acesta este aur curat! Şi pun pariu că nu sunt singura care gândeşte aşa.

Casa de comenzi Vindem-ieftin.ro face din construirea unei case o joacă de copii. Acum este la fel de uşor să comanzi necesarul de materiale, precum era să aduni păturile, cuverturile, cearşafurile şi pernele mamei pentru “casa” din copilărie.

(*Acest articol a fost scris pentru proba 4 din SuperBlog 2018 – Puterea unui testimonial video! Vezi şi crezi)

0 Comments
Tags:

lacrimioara

Reply your comment