SuperBlog

10 ani de SuperBlog și cum mi-am făcut curaj să particip pentru prima dată

Despre competiția SuperBlog am aflat pentru prima dată acum vreo 5 ani și mi-am spus atunci (și la fiecare competiție organizată de atunci încolo) că va veni și vremea mea. Prin asta mă refer la ziua în care îmi voi lua inima în dinți și mă voi înscrie pentru a-mi testa imaginația și ambiția.

Toamna aceasta am zis că este timpul să-mi încerc norocul, că tot este ediție aniversară – 10 ani de SuperBlog și nu mai puțin de 16 ediții.

Chiar dacă un blog culinar nu prea își are locul într-o astfel de competiție, rău nu are cum să facă. Nu am așteptări prea mari, tot ce sper este să pot duce la bun sfârșit cât mai multe probe (dacă aș fi o optimistă, aș fi spus să duc la bun sfârșit toate probele).

Pentru cei care nu au auzit pana acum despre SuperBlog, vă pot spune că este cea mai interesantă competiție dedicată bloggerilor din România, materializată de-a lungul timpului în peste 31.000 de articole scrise de pe 2.600 de participanți. Iar premiile totale oferite până acum au depășit 100.000 euro. Impresionant, nu? Ei bine, despre asta este vorba în SuperBlog.

Ediția aceasta se desfășoară în perioada 1 octombrie – 1 decembrie și promite probe care vor testa creativitatea participanților.

Dacă abia acum ați auzit despre SuperBlog, găsiți mai multe detalii despre competiție aici.Nu uitați să citiți și regulamentul.

Eu m-am înscris și aștept cu nerăbdare lansarea primei probe. Să-mi țineți pumnii 😁😘

2 Comments
Tags:

lacrimioara

2 Comments

 1. Echipa SuperBlog
  September 30, 2018 at 6:22 pm

  Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start.
  Inspiratie si succes din plin!

  • lacrimioara
   October 2, 2018 at 12:06 pm

   Multumesc! Sunt foarte entuziasmata si sper sa fac fata competitiei.

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Inline
Inline